MÁRKÁRÓL

Táskáinkat megrendelőink egyedi igényei alapján tervezzük és készítjük. Célunk, hogy az elkészült táska tökéletesen megfeleljen a viselőjének, ezért az elkészítési folyamat minden lépése szoros együtműködésben történik a megrendelővel. A tervezés során az öltözködési stílusnak és testalkatnak megfelelően alakítjuk ki a táska formáját és méretét. A belső kialakításnál figyelembe vesszük a használati szokásokat és igényeket. Amennyiben megrendelőnk kívánja, kézműves technikák alkalmazásával varázsoljuk jellegzetesen egyedivé a megálmodott formát. A tökéletes karakterű és színű bőr megtalálásához közösen járjuk végig a bőrkereskedéseket, hogy a megrendelő valóban magáénak érezhesse az elkészült TOGU táskát!

Termékeinket kizárólag valódi bőrből és szőrméből készítjük.

Mivel a termékek kézzel készülnek, nincs két tökéletesen egyező darab.

Kis műhelyünkben mindent mi csinálunk a tervezéstől a kivitelezésig, ez garancia arra, hogy csak kifogástalan darabok kerülnek piacra.

TERVEZŐK

Tóth Tünde Leopoldina és Szlovák-Gutenkunst Dóra

2015 nyarán találkoztunk egy közös ismerős közreműködésével. Mindketten új utat kerestünk, és ezt mindketten a táska tervezésben, készítésben hittük megtalálni. Mivel az első pillanattól úgy tűnt, hogy hasonlóak az elképzeléseink, úgy döntöttünk, hogy együtt vágunk bele. Hamar kiderült, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk, inspiráljuk és kiegészítjük egymást, így jó csapatot alkotunk.


Mindkettőnk számára fontos a kifogástalan minőség, valamint hogy az egyedi igények figyelembe vételével megrendelőinknek olyan táskákat készítsünk, amelyet tényleg sajátjuknak érezhetnek. Minden egyes darabot maximális lelkesedéssel és örömmel készítünk.

      Made for you