MÁRKÁRÓL

Táskáink tervezésénél az a fajta öltözködési stílus irányít, ahol a fiatalos, friss trendet laza, mozgalmas sziluettek, de mégis egyszerű formák, nőies szabásvonalak jellemezik. Az aktuális  divaton túl a népi hímzésmintákból vett elemekkel igyekszünk diszkrét eleganciát nyújtani. A hagyományos formák helyett az alakot lazán követő egyszerű, elegáns, a test vonalának nőiességét kiemelő megoldásokra törekszünk. A nagyvonalú, lendületes formákat rafinált ötletekkel frissebbé, könnyedebbé tesszük, hogy azok egy finom stílusérzékű nő egyediségét tükrözzék a világ felé.

Termékeinket kizárólag valódi bőrből készítjük.

Mivel a termékek kézzel készülnek, nincs két tökéletesen egyező darab.

Kis műhelyünkben mindent mi csinálunk a tervezéstől a kivitelezésig, ez garancia arra, hogy csak kifogástalan darabok kerülnek piacra.

TERVEZŐK

Tóth Tünde Leopoldina és Szlovák-Gutenkunst Dóra

2015 nyarán találkoztunk egy közös ismerős közreműködésével. Mindketten új utat kerestünk, és ezt mindketten a táska tervezésben, készítésben hittük megtalálni. Mivel az első pillanattól úgy tűnt, hogy hasonlóak az elképzeléseink, úgy döntöttünk, hogy együtt vágunk bele. Hamar kiderült, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk, inspiráljuk és kiegészítjük egymást, így jó csapatot alkotunk.


Mindkettőnk számára fontos a kifogástalan minőség, valamint hogy az egyedi igények figyelembe vételével megrendelőinknek olyan táskákat készítsünk, amelyet tényleg sajátjuknak érezhetnek. Minden egyes darabot maximális lelkesedéssel és örömmel készítünk.

      Simply special